Boekhandel Douwes Den Haag

Rider Waite Tarot Standaard NL

A.E. Waite

Rider Waite Tarot Standaard NL

Rider Waite Tarot Standaard NL

Rider Waite Tarot Standaard NL

 

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers van het tarotspel. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith volgens de instructies van Edward Waite, een lid van de Golden Dawn- orde, ontworpen Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving Rider Waite Tarot Standaard NL

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers van het tarotspel. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith volgens de instructies van Edward Waite, een lid van de Golden Dawn- orde, ontworpen

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Het spel werd door Pamela Coleman Smith, volgens de instructies van de bekende occultist Arthur Edward Waite, lid van de Golden Dawn orde, ontworpen. De getekende kaarten zijn duidelijk, gemakkelijk te begrijpen en toch bevatten zij de basiservaringen van de mensheid, wat mogelijk de reden is waarom dit het standaardspel in onze tijd is geworden!

Pamela Colman Smith & Arthur Edward Waite, Mario Montano
Inhoud: 78 kaarten 70 x 120 mm
ISBN 3905017407


ISBN
9783905017403
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Losbladig
Taal
Nederlands
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren