Boekhandel Douwes Den Haag

Ik ben hier nu

het creatieve mindfulness werkboek

The Mindfulness Project

Ik ben hier nu

Ik ben hier nu

het creatieve mindfulness werkboek

Ik ben hier nu

 

Ga stress tegen met het spirituele zusje van Wreck this journal Ik ben hier nu is een geïllustreerde gids die je mindfulness bijbrengt door middel van creatieve opdrachten en verrassende uitdagingen.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 12,99

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Ik ben hier nu

Ga stress tegen met het spirituele zusje van Wreck this journal


Ik ben hier nu is een geïllustreerde gids die je mindfulness bijbrengt door middel van creatieve opdrachten en verrassende uitdagingen. Met dit boek ga je stress tegen en creëer je nieuwsgierigheid! Je vindt in Ik ben hier nu handige tips en tools die je helpen meer aandacht te schenken aan het alledaagse en je leert dit op een creatieve manier vast te leggen.


 


Opdrachten


De opdrachten doen denken aan Wreck this journal van Keri Smith en variëren van een beetje maf tot serieuze oefeningen die leiden tot zelfanalyses. Door de opdrachten uit te voeren kun je iedere dag een mindful moment vinden. Een aantal voorbeelden van leuke en inspirerende opdrachten:  • Plant een zaadje

  • Geef je lievelingscitaat

  • Relax

  • Dwaal doelloos rond

  • Doe de kauwgummeditatie


Mediteren is een van de manieren waarop je stress tegen kunt gaan. In deze gids vind je diverse meditatiesuggesties waarmee je helemaal mindful wordt en tot rust komt!


 


Over de auteur


The Mindfulness Project is opgericht door de auteurs, Alexandra Frey en Autumn Totton. Deze organisatie maakt zich sterk voor een laagdrempelige mindfulness in Londen en het verspreiden van een mindful leefstijl. Daarnaast geven ze seminars en online-cursussen. Lees meer op de Engelse website van The Mindfulness Project.


ISBN
9789000350681
Pagina's
192
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren