Boekhandel Douwes Den Haag

Het ontpiekerboekje

oefeningen voor kalmte, waar je ook bent

Corinne Sweet

Het ontpiekerboekje

Het ontpiekerboekje

oefeningen voor kalmte, waar je ook bent

Het ontpiekerboekje

 

Oefeningen voor kalmte, waar je ook bent We kunnen onszelf helemaal gek piekeren. Over werk, collega's, hypotheken, relaties en vriendschappen. Wat onschuldig begint met een beetje zorgen maken, kan zich ontwikkelen tot dagelijkse stress, angsten en nervositeit.


Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Het ontpiekerboekje

Oefeningen voor kalmte, waar je ook bent


We kunnen onszelf helemaal gek piekeren. Over werk, collega's, hypotheken, relaties en vriendschappen. Wat onschuldig begint met een beetje zorgen maken, kan zich ontwikkelen tot dagelijkse stress, angsten en nervositeit. Maar hoe zet je het stop?


Het ontpiekerboekje helpt met tips en opdrachten, ontwikkeld door gedragstherapeut Corinne Sweet, stress om te zetten in rust en een negatieve gedachtespiraal te neutraliseren en te stoppen. Soms met mindfulness, soms door oefeningen om anders te leren denken.
Het zal niet elk probleem oplossen, maar wel helpen je dagen en nachten niet te veel te laten beïnvloeden door zorgen die geen oplossingen bieden.


Met dit prachtig geïllustreerde ontpiekerboekje heb je altijd een stukje kalmte bij de hand.


Corinne Sweet is psycholoog, psychotherapeut, journalist en auteur van het gezaghebbende Change Your Life with CBT. Mindfulness is één van haar specialiteiten.


ISBN
9789000359097
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren