Boekhandel Douwes Den Haag

Hét margriet Kookboek

Het complete basiskookboek

Sonja van de Rhoer

Hét margriet Kookboek

Hét margriet Kookboek

Het complete basiskookboek

Hét margriet Kookboek

 

Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek. Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden en specerijen, wijnen, keukengereedschap en meer.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Hét margriet Kookboek

Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek.


Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden en specerijen, wijnen, keukengereedschap en meer.


Met ruim duizend recepten uit onder andere de Hollandse, Italiaanse en Thaise keuken is er keuze genoeg voor doordeweekse gerechten én feestelijke maaltijden. Van bouillons en soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, groenten en salades tot aardappelen, granen, pasta en rijst, desserts, gebak en brood. Hét Margriet kookboek bevat onmisbare kennis voor zowel de beginner als de ervaren thuiskok en past perfect in elke keuken.


Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Ze schrijft wekelijks voor Trouw, waarbij ze haar recepten helder en eenvoudig uitlegt.


‘Dit is een boek dat je gebruikt, dat met vetvlekken en ezelsoren op je aanrecht ligt.’ Annemart van Rhee, Eindhovens Dagblad


‘Naast alle hypes en rages is er één constante in het Nederlandse bakbijbellandschap: Hét Margriet Kookboek.’ AD Amersfoortse Courant


‘Margriet levert dé bakbijbel.’ Dagblad van het noorden & de Leeuwarder Courant


‘Deze bakbijbel overleeft al zeventig jaar alle hypes.’ Algemeen Dagblad


ISBN
9789000361977
Pagina's
624
Verschenen
NUR
440
Druk
23
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren