Boekhandel Douwes Den Haag

Maanjournal

Leven met de maan voor meer balans en geluk

Josie Boog

Maanjournal

Maanjournal

Leven met de maan voor meer balans en geluk

Maanjournal

 

Maandelijkse rituelen voor meer balans en geluk van dé astrologie-influencer van Nederland Prachtig vormgegeven invulboek met maanrituelen, astrologische informatie en invulpagina’s. leer jezelf beter kennen door elke maand bij te houden welke maan- en sterrenbeeld-energie je ervaart en wat je ervaringen zijn met de specifieke rituelen.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Maanjournal

Maandelijkse rituelen voor meer balans en geluk van dé astrologie-influencer van Nederland


Prachtig vormgegeven invulboek met maanrituelen, astrologische informatie en invulpagina’s. leer jezelf beter kennen door elke maand bij te houden welke maan- en sterrenbeeld-energie je ervaart en wat je ervaringen zijn met de specifieke rituelen. Wat zijn je sterke kanten, dromen en verlangens, en hoe kun je met je zwaktes en angsten omgaan?


Josie Boog bestudeert al jaren de maan en de sterren. Zij beschrijft pet maand de relatie tussen het dan leidende sterrenbeeld en de maan met de betreffende maanfase. Daar geeft ze enkele rituelen bij die je zelf of met anderen kunt uitvoeren. Denk aan dankbaarheidsrituelen waarbij je opschrijft waarmee je blij bent, of badrituelen met bloemen en olie waarmee je tot rust komt. Bij elk ritueel is ruimte om te beschrijven hoe je je hebt voorbereid, hoe het was en hoe je je na afloop (of na enkele dagen) voelt.


Het blijft niet bij rituelen alleen, er is ook aandacht voor algemene astrologische informatie. En ruimte om jouw eigen gedachten en ervaringen, angsten en verlangens, wensen en dromen te noteren en daar het juiste ritueel op het juiste moment bij te zoeken.


Josie Boog (1993, Rotterdam) studeerde af aan het Grafisch Lyceum en is fotograaf. Zij was altijd al geïnteresseerd in sterrenbeelden, heeft er veel over gelezen en op gestudeerd, en heeft zich sinds begin 2019 nog intensiever toegelegd op astrologie. Via haar Instagram en website bereikt zij een trouwe groep volgers. Haar posts over astrologie werden vanaf het eerste moment enthousiast ontvangen. Inmiddels verkoopt zij via haar eigen website en webshop geboortehoroscopen die zij zelf grafisch ontwerpt, en astro-guides.


ISBN
9789000375776
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren