Boekhandel Douwes Den Haag

Cosmic flow

Nikki Strange

Cosmic flow

Cosmic flow

Cosmic flow

 

Een creatief journal in het ritme van de maan Dit creatieve journal inspireert je om met het ritme van de maan mee te gaan. Schrijf, teken, vul in en maak een heel persoonlijke ontdekkingstocht. Synchroon leren leven met de maan betekent dat je een van de mest elementaire cycli in de natuur omarmt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 15,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Cosmic flow

Een creatief journal in het ritme van de maan


Dit creatieve journal inspireert je om met het ritme van de maan mee te gaan. Schrijf, teken, vul in en maak een heel persoonlijke ontdekkingstocht.


Synchroon leren leven met de maan betekent dat je een van de mest elementaire cycli in de natuur omarmt. Bij elke fase krijg je creatieve opdrachten en oefeningen die passen bij de energie van het moment. De kunstwerken van Nikki Strange brengen de nachtelijke hemel en de mystieke schoonheid van de maan prachtig in beeld. Cosmic flow is een creatief en inspirerend journal om te koesteren.


'Nikki heeft een uniek boek gecreëerd om je in contact te brengen met jezelf.' Josie Boog


Nikki Strange (Londen) is kunstenaar en ontwerper die haar inspiratie uit de natuur haalt. Haar internationale designmerk richt zich op meditatie en wellness, en op verbinding met de natuur, met zelfontwikkeling als doel. Ontwerpen van Nikki worden veelvuldig geprezen en bekroond en worden verkocht via ASOS, Topshop, Anthropology en Urban Outfitters.


ISBN
9789000376810
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle