Boekhandel Douwes Den Haag

SDU Commentaar

Arbeidsrecht Thematisch

Editie 2019

Arbeidsrecht Thematisch

SDU Commentaar

Arbeidsrecht Thematisch

Editie 2019

SDU Commentaar: Arbeidsrecht Thematisch

 

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch biedt actueel, diepgaand en praktisch commentaar. Gezaghebbende auteurs hebben commentaren geschreven op ruim 300 wetsartikelen die relevant zijn voor uw dagelijkse arbeidsrechtpraktijk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 272,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving SDU Commentaar: Arbeidsrecht Thematisch

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch biedt actueel, diepgaand en praktisch commentaar. Gezaghebbende auteurs hebben commentaren geschreven op ruim 300 wetsartikelen die relevant zijn voor uw dagelijkse arbeidsrechtpraktijk. Het Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch gaat dieper dan alle andere commentaren en is daarom ook een onmisbare aanvulling voor iedere arbeidsrecht expert.

Thematische indeling. Door een vernieuwde indeling in thema’s sluit Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, krijgen de ruimste aandacht. Binnen een thema becommentariëren auteurs artikelen volgens een vaste structuur, a.d.v. wetgeving, rechtspraak, literatuur én relevantie voor de praktijk.

Editie 2019. De sluitingsdatum van deze druk is 1 oktober 2018. De commentaren zijn tot aan deze datum geactualiseerd en verrijkt met relevante rechtspraak en literatuur.
De meest recente WWZ-beschikkingen van de Hoge Raad hebben een plek gekregen in dit bewerkte commentaar. Op onderdelen wordt geanticipeerd op de WAB. Kortom, met dit commentaar bent u weer helemaal up-to-date.


ISBN
9789012402842
Pagina's
3722
Verschenen
Serie
SDU Commentaar
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Arbeids- en sociale zekerheidsrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren