Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Toelichting

Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering

K. de Jong & M.C. Dubbeldam

Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering

Tekst & Toelichting

Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering

Tekst & Toelichting: Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering

 

De modernisering van het Wetboek van Strafvordering is in volle gang. Het Wetboek van Strafvordering zal binnenkort uit acht boeken bestaan. Voor ieder boek is een apart wetsvoorstel gemaakt, dat in verschillende tranches aan de Tweede Kamer is aangeboden.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 35,95

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving Tekst & Toelichting: Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering

De modernisering van het Wetboek van Strafvordering is in volle gang. Het Wetboek van Strafvordering zal binnenkort uit acht boeken bestaan. Voor ieder boek is een apart wetsvoorstel gemaakt, dat in verschillende tranches aan de Tweede Kamer is aangeboden. Tekst & toelichting Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering zoomt in op het nieuwe Boek 8 van het Wetboek van Strafvordering. Het vormt een compleet en systematisch naslagwerk, dat geschikt is voor iedereen die bij de uitvoering van het strafprocesrecht betrokken is.

Deze praktische uitgave biedt dan ook een helder overzicht van de bepalingen van het nieuwe Boek 8 Wetboek van Strafvordering, zoals die gelden na inwerkingtreding van de Wet herziening tenuitvoerlegging strafrechtelijke beslissingen. Per artikel ziet u in een oogopslag of dit wijzigt. Indien er sprake is van een wijziging dan is het artikel voorzien van een toelichting.

In hun inleiding gaan mr. K. de Jong en mr. drs. M.C. Dubbeldam in op de achtergrond van de modernisering van het Wetboek van Strafvordering. Daarnaast gaan zij in op de totstandkoming, inhoud en doelstellingen van de Wet herziening tenuitvoerlegging strafrechtelijke beslissingen. Verder wordt de opbouw, indeling en de systematische nummering besproken. Uiteraard worden ook de belangrijkste wijzigingen toegelicht. Hiermee is Tekst & toelichting Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering een toegankelijke uitgave voor eenieder die met het strafprocesrecht te maken heeft.


ISBN
9789012403474
Pagina's
148
Verschenen
Serie
Tekst & Toelichting
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Strafrecht en strafprocesrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren