Boekhandel Douwes Den Haag

Valori reeks

De held die voor mijn nachtrust zorgt

grip op IT

Derk-Jan de Grood

De held die voor mijn nachtrust zorgt

Valori reeks

De held die voor mijn nachtrust zorgt

grip op IT

Valori reeks: De held die voor mijn nachtrust zorgt

 

Over het succesvol maken van IT projecten is al heel wat geschreven. Het helpt blijkbaar weinig, want nog steeds zijn veel projecten niet succesvol. Onderbelicht is het gedrag van sleutelspelers in en rondom projecten die onder hoge druk staan.


Niet leverbaar

€ 26,95


Beschrijving Valori reeks: De held die voor mijn nachtrust zorgt

Over het succesvol maken van IT projecten is al heel wat geschreven. Het helpt blijkbaar weinig, want nog steeds zijn veel projecten niet succesvol.
Onderbelicht is het gedrag van sleutelspelers in en rondom projecten die onder hoge druk staan. Hoe acteren die spelers als ze uit hun comfortzone worden gedrukt en de angst voor falen een prominente factor wordt?
Projectleiders en opdrachtgevers zoeken succes, comfort en een gevoel van “ik heb grip op mijn project”. Omgekeerd zijn verlies, pijn en angst sterke negatieve drivers die ons ge drag sterk bepalen. Daar moeten we dus wat mee! Zonder de zakelijke component te vergeten want succes wordt terecht afgemeten aan de mate waarin je de business case binnen tijd en budget weet om te zetten in con crete resultaten voor de business.
Dit boekje gaat over de balans tussen de menselijke en de zakelijke kant van IT projecten. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt duidelijk hoe je kunt aanhaken bij de belevingswereld van de business en van het operationeel management. Hoe je ze een comfortbeleving in plaats van een angstbeleving kunt geven bij het project.
Een onmisbare aanvulling op de bekende methodische kaders! Met dit boekje willen we je aan het denken zetten. We zijn ervan overtuigd dat het je
verder helpt om ook jouw projecten met meer plezier en succes uit te voeren.
Derk-Jan de Grood is als testmanager en adviseur actief in tal van organisaties.
Hij heeft meerdere succesvolle boeken op zijn naam staan. Hij staat bekend als
een enthousiast spreker op seminars en congressen.


ISBN
9789012582599
Pagina's
86
Verschenen
Serie
Valori reeks
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren