Boekhandel Douwes Den Haag

Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied

2020/2021

Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied

Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied

2020/2021

Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied

 

Deze tekstuitgave bundelt voor u alle actuele wetteksten omtrent het agrarisch recht en de inrichting van landelijk gebied. De handige inhoudsopgave helpt u hierbij snel en doelgericht naar de juiste wetten en uitvoeringsregelingen.


Niet leverbaar

€ 77,00

Niet leverbaar


Beschrijving Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied

Deze tekstuitgave bundelt voor u alle actuele wetteksten omtrent het agrarisch recht en de inrichting van landelijk gebied. De handige inhoudsopgave helpt u hierbij snel en doelgericht naar de juiste wetten en uitvoeringsregelingen. Verdere verdieping is altijd dichtbij dankzij de heldere bronvermelding. Bijgewerkt tot 1 september 2020. Er bestaan veel regels voor het pachten en inrichten van landelijk gebied. Gelukkig hoeft u niet alle actuele wetteksten en uitvoeringsregelingen voor het agrarisch grondgebruik uit uw hoofd te kennen. Met deze uitgave heeft u de relevante bepalingen namelijk altijd binnen handbereik. Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2020/2021 is uw kompas voor de talrijke juridische kwesties en aspecten op het gebied van het agrarisch recht: pacht, herverkaveling, gebiedsontwikkeling in landelijk gebied, veehouderij, natuur- en bosbeheer. De handige inhoudsopgave maakt de actuele stand van zaken van de uiteenlopende wetten en uitvoeringsregelingen snel inzichtelijk. Zo heeft u binnen enkele seconden het onderwerp van uw interesse bij de hand: van pacht, herverkaveling en gebiedsontwikkeling tot de tekst die u zocht over mestwetgeving. De titel vormt een verhelderend naslagwerk tijdens studie, overleg, vergaderingen of rechtszittingen. Ook komt het overzicht van pas bij het opstellen van juridische en inhoudelijke argumenten in uw eigen dossiers (denk aan beleidsnota#s, plannen, beschikkingen, pleitnota#s en verweerschriften). Het rondzeulen met verschillende dikke drukwerken is dus verleden tijd. De tekstuitgave komt van pas bij uiteenlopende juridische aspecten in het agrarisch recht: in het onderdeel Pacht vindt u de tekst van Burgerlijk Wetboek, Pachtprijzenbesluit 2007 en Uitvoeringsregeling pacht; in het onderdeel Landelijk gebied staat de Wet inrichting landelijk gebied centraal (incl. uitvoeringsregelingen); in het onderdeel Natuurbescherming vindt u de Wet natuurbescherming en uitvoeringsregelingen; tenslotte vindt u in het onderdeel Veehouderij de regelingen rondom de Meststoffenwet, de Wet ammoniak en veehouderij en Wet geurhinder en veehouderij. Met deze vernieuwde 2020/2021-editie heeft u alle actuele teksten bij de hand. Elke regeling is voorzien van een bronvermelding, zodat u zich direct verder kunt verdiepen wanneer dat nodig is. De tekst van de regelgeving is bijgewerkt tot en met 1 september 2020. Kortom: dit handzame boekje vormt een veelzijdige bron van informatie voor professionals, academici en studenten binnen het agrarisch recht.


ISBN
9789013156324
Verschenen
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekstuitgave Pacht - Wetgeving landelijk gebied. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren