Boekhandel Douwes Den Haag

Zot van de Noordzee

vis in de hoofdrol, van Duinkerke tot den Helder

Joost Houtman & Jean sur Mer & Kris Vlegels

Zot van de Noordzee

Zot van de Noordzee

vis in de hoofdrol, van Duinkerke tot den Helder

Zot van de Noordzee

 

Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017!Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den HelderJe wekelijkse portie Noordzeevis met 52 verrassende recepten voor elk seizoen!Gewapend met een schepnetje en aan de hand van zijn grootouders, trok de kleine Jan Kegels het strand van De Haan op.Hij ving er garnaaltjes en wilde iedereen laten proeven.



Niet leverbaar

€ 24,99

Niet leverbaar


Beschrijving Zot van de Noordzee

Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017!

Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den Helder

Je wekelijkse portie Noordzeevis met 52 verrassende recepten voor elk seizoen!

Gewapend met een schepnetje en aan de hand van zijn grootouders, trok de kleine Jan Kegels het strand van De Haan op.
Hij ving er garnaaltjes en wilde iedereen laten proeven. Het leverde hem zijn bijnaam 'JEAN sur MER' op.
Op volwassen leeftijd werd hij met JEAN sur MER 'original seafood' een van Vlaanderens eerste foodtruckpioniers.

In 'Zot van de Noordzee' bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten.
Samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck serveert hij 42 eenvoudige recepten op basis van maar liefst 26 verschillende soorten Noordzeevis, bereid met seizoensgroenten.
Daarnaast zorgen enkele bekende gastchefs zoals Syrco Bakker (Pure C), Johan Segers ('t Fornuis) en Michaël Vrijmoed (Vrijmoed) voor 10 extra recepten die iets uitdagender mogen zijn en waarmee je gegarandeerd iedereen aan de vis krijgt.


ISBN
9789022334317
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Culinair