Boekhandel Douwes Den Haag

Thuiskomen

Iedereen heeft liefde nodig

Jackie van Laren

Thuiskomen

Thuiskomen

Iedereen heeft liefde nodig

Thuiskomen

 

Van de boeken van Jackie van Laren zijn al ruim 150.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen! Freddy van Ee is een succesvol schrijfster die met haar twee katten in een schattig dijkhuisje in Amsterdam-Noord woont.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 5,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Thuiskomen

Van de boeken van Jackie van Laren zijn al ruim 150.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen!


Freddy van Ee is een succesvol schrijfster die met haar twee katten in een schattig dijkhuisje in Amsterdam-Noord woont. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan, maar laat zich toch door haar uitgeefster overtuigen om mee te doen aan een tv-spelletje. In het panel zit ook de beroemde Nick Jacobs, een van oorsprong Nederlandse countryzanger die vroeg in zijn carrière naar de VS is verhuisd en nu in Nederland is omdat zijn moeder zorg nodig heeft. Nick en Freddy vinden, vol verwondering, iets bij elkaar waarvan ze beiden niet hadden gedacht dat het nog zou kunnen.


De half-Surinaamse Odile Norton is opgevoed door haar alleenstaande moeder Serafina, die nooit heeft willen zeggen wie Odiles vader is. Wat Odile wel weet is dat het iemand was voor wie haar moeder meer voelde dan voor de stoet bedpartners die daarna volgde. Als Serafina ongeneeslijk ziek wordt, verbreekt Odile haar toch al slechte relatie en trekt bij haar moeder in. Samen kijken ze veel naar het tv-spelletje waarin Freddy en Nick meedoen. Het valt Odile op dat haar moeder een ongewone fascinatie heeft voor Nick; zal Serafina haar zwijgen nog doorbreken voordat het te laat is?


‘Als je Thuiskomen hebt gelezen sta je weer even met beide benen op de grond en ben je je er terdege van bewust wat echt belangrijk is in het leven.’ Thrillers & More


ISBN
9789022590805
Pagina's
320
Verschenen
NUR
301
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren