Boekhandel Douwes Den Haag

Karina of de ondergang van Nederland

Wouter Godijn

Karina of de ondergang van Nederland

Karina of de ondergang van Nederland

Karina of de ondergang van Nederland

 

De zeespiegel stijgt en het ultrarechtse populisme in Nederland neemt toe. Tegen deze achtergrond raakt de hoofdpersoon verwikkeld in duistere machinaties. De verlossing komt van zijn ex-vrouw.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Karina of de ondergang van Nederland

In de roman ‘Karina of de ondergang van Nederland’ van Wouter Godijn stijgt de zeespiegel, wordt Nederland steeds natter en is er sprake van de gestage opkomst van een ultrarechts populisme. Onder deze omstandigheden raken een schrijver en zijn ex-vrouw verstrikt in duistere machinaties van een politieke partij die eropuit is de democratie omver te werpen.
Wouter Godijn houdt in dit tegelijk humoristische en spannende boek een vergrootglas boven verschijnselen als radicalisme, intolerantie, bekrompenheid en onverdraagzaamheid, zowel ter rechter- als ter linkerzijde van het politieke spectrum. In zijn virtuoze stijl houdt hij een vurig pleidooi voor waarachtige vrijheid van meningsuiting.
En de liefde? Jazeker, ‘Karina of de ondergang van Nederland’ is een eerbetoon aan de vrouw in het algemeen en aan de ex-vrouw in het bijzonder.


ISBN
9789025463830
Pagina's
304
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Literaire roman, novelle