Boekhandel Douwes Den Haag

Rachel, een document

Martin Amis

Rachel, een document

Rachel, een document

Rachel, een document

 

‘Rachel. Een document’ was het debuut van Martin Amis en betekende meteen zijn doorbraak. Ruim veertig jaar na verschijning is het nog altijd een sprankelende roman, intelligent, hilarisch en herkenbaar.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 15,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Rachel, een document

‘Rachel. Een document’ was het debuut van Martin Amis en betekende meteen zijn doorbraak. Ruim veertig jaar na verschijning is het nog altijd een sprankelende roman, intelligent, hilarisch en herkenbaar.
In ‘Rachel. Een document’ vormt de zelfbewuste Rachel een onweerstaanbare uitdaging voor de negentienjarige Charles Highway, die zich in het huis van zijn zus in Londen voorbereidt op het toelatingsexamen voor Oxford. Als Rachel na een uitgebreide veroveringscampagne bij hem intrekt, blijkt haar aanwezigheid zuiverend te werken op het hele huishouden. Dat geldt zowel voor Charles’ zus, verstrikt in een huwelijkscrisis, als voor hemzelf, worstelend met verlangens en ambities, verscheurd tussen kinderlijke neigingen en volwassen bedoelingen.

‘Een buitengewoon grappig, nogal schunnig boek over jong zijn en weten dat je het bent.’ – The Observer

‘Amis’ beeld van de puberteit is ongepolijst, angstaanjagend en hilarisch.’ – The New Yorker


ISBN
9789025468903
Pagina's
288
Verschenen
NUR
302
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Vertaalde literaire roman, novelle