Boekhandel Douwes Den Haag

Macron en de nieuwe politiek

de eerste 100 dagen

Niek Pas

Macron en de nieuwe politiek

Macron en de nieuwe politiek

de eerste 100 dagen

Macron en de nieuwe politiek

 

Emmanuel Macron is 39 jaar en sinds mei 2017 president van Frankrijk. Hij wil de Franse economie en samenleving moderniseren en de almacht van de Franse staat terugdringen zonder in de val van marktwerking en multiculturalisme te trappen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Macron en de nieuwe politiek

Emmanuel Macron is 39 jaar en sinds mei 2017 president van Frankrijk. Hij wil de Franse economie en samenleving moderniseren en de almacht van de Franse staat terugdringen zonder in de val van marktwerking en multiculturalisme te trappen. Hij streeft naar een nieuwe moraal in de politiek, naar nieuwe vormen van samenwerken, een slagvaardiger parlement en een grotere mate van burgerparticipatie. En hij is een Europeaan in hart en nieren.

Maar wie is deze welbespraakte visionair, en waar heeft hij zijn ideeën vandaan? Hoe ziet hij de toekomst en wat is zijn plan om die visie ten uitvoer te brengen? En vooral: gaat hem dat lukken? Niek Pas laat zijn licht schijnen op het fenomeen Macron en diens manier van politiek bedrijven: een politiek die zich openstelt voor de wereld, maar tegelijkertijd de geborgenheid van de staat garandeert.


ISBN
9789028427273
Pagina's
160
Verschenen
NUR
813
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wereldbibliotheek

Journalistiek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren