Boekhandel Douwes Den Haag

Berta Isla

Javier Marías

Berta Isla

Berta Isla

Berta Isla

 

Zijn vorige roman Zo begint het slechte werd bekroond met vijf sterren door de Volkskrant, NRC en Het Parool Berta Isla en Tomás Nevinson ontmoeten elkaar in Madrid en besluiten al snel, jong en verliefd als ze zijn, de rest van hun leven samen door te brengen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Berta Isla

Zijn vorige roman Zo begint het slechte werd bekroond met vijf sterren door de Volkskrant, NRC en Het Parool


Berta Isla en Tomás Nevinson ontmoeten elkaar in Madrid en besluiten al snel, jong en verliefd als ze zijn, de rest van hun leven samen door te brengen. Tomás, half-Spaans en half-Engels, vertrekt naar Oxford om te studeren. Daar trekt hij met zijn aangeboren gevoel voor talen en accenten de aandacht van een mysterieuze overheidsinstantie die zijn talent goed zou kunnen gebruiken. Maar Tomás ziet een andere toekomst voor zichzelf en verzet zich tegen deze lotsbestemming. Totdat hij op een dag een stomme fout maakt die gevolgen zal hebben voor de rest van zijn leven, en dat van zijn geliefde Berta. Als hij naar Madrid terugkeert om met haar te trouwen weet hij dat het leven dat ze voor zich zagen, voorgoed verloren is.


In Berta Isla onderzoekt Marías met onfeilbare kennis van de menselijke geest een relatie die gedoemd is tot heimelijkheid, schijn, wrok en hopeloze loyaliteit.De pers over Berta Isla:


Berta Isla is een van de meest complexe en gewaagde romans van Javier Marías en zonder twijfel zijn meest verontrustende.’ El País‘Marías heeft een meesterwerk gesmeed.’ ABC Cultural


‘In Berta Isla laat Marías ideeën meanderen, net als in zijn beste boeken.’ El Mundo


ISBN
9789029092555
Pagina's
576
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
J.M. Meulenhoff

Vertaalde literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren