Boekhandel Douwes Den Haag

De kunst van simpel koken

Notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

Alice Waters

De kunst van simpel koken

De kunst van simpel koken

Notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

De kunst van simpel koken

 

Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 41,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De kunst van simpel koken

Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert.

In De kunst van simpel koken<\i> neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten. Alles draait om smaak en om het gebruik van goede producten. Kook volgens de volgende simpele maar belangrijke basisrichtlijnen:



Eet lokale en duurzame seizoensproducten

Eet uit eigen tuin

Conserveer, composteer en hergebruik

Kook en eet samen

Eten is bijzonder


ISBN
9789038805597
Pagina's
416
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren