Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe word je restaurantcriticus?

Hoe word je restaurantcriticus?

Hilary Akers

Hoe word je restaurantcriticus?

Hoe word je restaurantcriticus?

Hoe word je restaurantcriticus?

Hoe word je restaurantcriticus?

 

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer...


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Hoe word je restaurantcriticus?

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer...

Maar hoe word je dat dan? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen om te zien dat het nog niet zo gemakkelijk is. Het boek Expert aan tafel is een bundeling van columns van Hilary Akers die afgelopen jaren verschenen zijn in Het Financieele Dagblad.

Dit boek helpt je met interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinaire recensie te schrijven. Hoe je beoordeelt, hoe je proeft, hoe je er woorden voor vindt – je leest het in Expert aan tafel.


ISBN
9789038805917
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren