Boekhandel Douwes Den Haag

Henna Hanina

Verhalen, tradities en recepten van Marokkaanse grootmoeders

Nadia Zerouali

Henna Hanina

Henna Hanina

Verhalen, tradities en recepten van Marokkaanse grootmoeders

Henna Hanina

 

Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna hanina een ode aan de Marokkaanse grootmoeders die voor dag en dauw opstaan om verse spinazie van het land te plukken, die hun nostalgische verhalen vertellen over het bakken van brood in een klei-oven en die liefdevol eieren bewaren voor kersverse bruiden in het dorp.


Nog te verschijnen

€ 34,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Henna Hanina

Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna hanina een ode aan de Marokkaanse grootmoeders die voor dag en dauw opstaan om verse spinazie van het land te plukken, die hun nostalgische verhalen vertellen over het bakken van brood in een klei-oven en die liefdevol eieren bewaren voor kersverse bruiden in het dorp. Met deze vrouwen gaan we terug naar de basis van de Marokkaanse keuken.

Henna hanina is een gevarieerd kookboek vol gemakkelijke en heerlijke recepten, met achterliggende verhalen over de oorsprong en ontwikkeling van de gerechten, prachtige receptfoto’s en sfeervolle foto’s van Nadia’s culinaire reis door Marokko. Dit boek deelt de liefde voor de Marokkaanse keuken en onthult de geheime recepten van de grootmoeders.


ISBN
9789038806952
Pagina's
272
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren