Boekhandel Douwes Den Haag

TLV – De lekkerste reisgids

Jigal Krant & Thomas Schlijper & Vincent van den Hoogen

TLV – De lekkerste reisgids

TLV – De lekkerste reisgids

TLV – De lekkerste reisgids

 

Het was het best bewaarde geheim van de reiswereld. Op amper vier uur vliegen ligt het paradijs op aarde. Een zonovergoten stad met prachtige stranden, toonaangevende musea, unieke architectuur en een florerende economie.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving TLV – De lekkerste reisgids

Het was het best bewaarde geheim van de reiswereld. Op amper vier uur vliegen ligt het paradijs op aarde. Een zonovergoten stad met prachtige stranden, toonaangevende musea, unieke architectuur en een florerende economie. Lijkt het maar zo of is iedereen in Tel Aviv knap, jong, creatief en tomeloos levenslustig? Wat buiten kijf staat is dat je nergens beter eet. Of het nou op straat is (choemoes! falafel! shoarma! sabich!) of in de bruisende horeca, waar wordt gegeten, gedronken, gedanst en gefeest alsof het de laatste dag is.
Nadat Jigal Krant de keuken van Tel Aviv naar Nederland bracht, brengt hij de Nederlander naar Tel Aviv. Hij deelt in deze reisgids al zijn geheime adresjes en persoonlijke favorieten. Een vakantie in Tel Aviv valt nooit tegen, maar met Jigal als gepassioneerde en humoristische gids ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.


ISBN
9789038808048
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren