Boekhandel Douwes Den Haag

Het iPad boek, 5e editie

Pieter van Groenewoud

Het iPad boek, 5e editie

Het iPad boek, 5e editie

Het iPad boek, 5e editie

 

Het is niet vreemd dat de iPad zo geliefd is, want deze multimediale alleskunner voorziet in al je behoeften. Deze praktische gids helpt je op weg met de iPad zodat je er optimaal gebruik van zult maken.


Niet leverbaar

€ 19,95

Niet leverbaar


Beschrijving Het iPad boek, 5e editie

Het is niet vreemd dat de iPad zo geliefd is, want deze multimediale alleskunner voorziet in al je behoeften. Deze praktische gids helpt je op weg met de iPad zodat je er optimaal gebruik van zult maken. Het boek is geschikt voor alle iPads met iOS 7 en richt zich uitsluitend op de handigste en leukste functies. De auteur Pieter van Groenewoud schreef eerder al diverse bestsellers over de Mac, de iPod, de iPad en de iPhone.

Om te beginnen is de bediening van de iPad belangrijk, net als een heldere uitleg van alle functies, menu's en instellingen. Naast de basishandelingen besteedt dit boek de nodige aandacht aan het werken met tekst, internetinstellingen, iTunes, het afspelen van media, iCloud, leuke apps en de App Store. De vele praktische tips en kleurenillustraties maken dit boek onmisbaar voor iedere iPad-bezitter!


ISBN
9789043031592
Verschenen
NUR
980
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pearson Benelux B.V.

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren