Boekhandel Douwes Den Haag

Eeuwig houdbaar

de ongekende toekomst van ons lichaam

René van Beers & Andrea B. Maier

Eeuwig houdbaar

Eeuwig houdbaar

de ongekende toekomst van ons lichaam

Eeuwig houdbaar

 

Veroudering is een actueel vraagstuk. Iedereen wil zo lang mogelijk gezond blijven. Maar hoe kunnen we onze levensduur verlengen zonder ziek te zijn? In Eeuwig houdbaar neemt Andrea Maier ons mee in de wereld van veroudering.


Niet leverbaar

€ 21,99

Niet leverbaar


Beschrijving Eeuwig houdbaar

Veroudering is een actueel vraagstuk. Iedereen wil zo lang mogelijk gezond blijven. Maar hoe kunnen we onze levensduur verlengen zonder ziek te zijn?

In Eeuwig houdbaar neemt Andrea Maier ons mee in de wereld van veroudering. Zij beschrijft de oorzaken van veroudering, de stand van de ouderengeneeskunde en wijst ons de weg in de wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied. En ze maakt haarfijn duidelijk wat we zélf moeten doen om de statistiek te ontstijgen en straks 120 jaar te worden, of nog veel en veel ouder.

Prof. dr. dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Zij bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar behandelingen tegen veroudering. Daarnaast is zij directeur van het Royal Melbourne Hospital in Melbourne.


ISBN
9789044631982
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren