Boekhandel Douwes Den Haag

Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

Thomas Erdbrink

Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

 

Thomas Erdbrink schrijft al jaren over zijn leven in Teheran. Zeventien jaar geleden verhuisde hij van Leiden naar de Iraanse hoofdstad, om daar kennis te maken met een voor hem volledig nieuwe cultuur.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 9,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

Thomas Erdbrink schrijft al jaren over zijn leven in Teheran. Zeventien jaar geleden verhuisde hij van Leiden naar de Iraanse hoofdstad, om daar kennis te maken met een voor hem volledig nieuwe cultuur. Sindsdien brengt hij het leven van zijn stadgenoten naar de Nederlandse huiskamers door middel van zijn documentaireserie, Onze man in Teheran, en zijn columns voor Volkskrant Magazine. Hierin schetst Thomas een verrassend beeld van een land dat we enkel kennen uit het nieuws. Hij vertelt, altijd even verfrissend als treffend, over een cultuur die zowel ver van als dicht bij de Nederlandse staat. Waar ze ook naar de tandarts gaan, foto’s plaatsen op Instagram en rouwen om gestorven familieleden. Waar men zich tussen de opgelegde regels door probeert te wringen, op zoek naar vrijheid en geluk. Een land waar, ondanks het verschil in gebruiken, de mensen hetzelfde blijken te zijn.

In Gelukkig nog altijd onze man in Teheran, het vervolg op de succesvolle eerste bundel, brengt Thomas het leven in Teheran nog dichterbij. Met persoonlijke anekdotes verhaalt hij over een intrigerend land vol tegenstrijdigheden – waar weinig geluisterd wordt naar het volk, maar waar saamhorigheid toch de boventoon voert.


ISBN
9789044638486
Pagina's
144
Verschenen
NUR
401
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Gebundelde columns en interviews
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren