Boekhandel Douwes Den Haag

Staat van beleg

Michael Wolff

Staat van beleg

Staat van beleg

Staat van beleg

 

Het sensationele 'Vuur en woede' omvatte de eerste fase van de regering-Trump. 'Staat van beleg' is Wolffs even relevante als explosieve opvolger daarop, over een presidentschap dat van bijna elke denkbare kant onder vuur genomen wordt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Staat van beleg

Het sensationele Vuur en woede omvatte de eerste fase van de regering-Trump. Staat van beleg is Wolffs even relevante als explosieve opvolger daarop, over een presidentschap dat van bijna elke denkbare kant onder vuur genomen wordt. Het is een verbazingwekkend verfrissende vertelling die begint bij de aanvang van Trumps tweede jaar als president en eindigt met het rapport van Mueller. Staat van beleg onthult een regering die constant wordt belegerd door onderzoekers en een president die steeds grilliger en nonchalanter handelt, maar ook steeds kwetsbaarder wordt.

Michael Wolff is de auteur van de wereldwijde nummer 1-bestseller Vuur en Woede, waarin voor het eerst het verhaal van Trumps Witte Huis van binnenuit werd verteld. Hij ontving al meerdere prijzen voor zijn werk, waaronder twee National Magazine Awards.


ISBN
9789044638806
Verschenen
NUR
754
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Politicologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren