Boekhandel Douwes Den Haag

Groot handboek vegetarisch koken

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Claudia Bruchmann & Cornelia Klaeger

Groot handboek vegetarisch koken

Groot handboek vegetarisch koken

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Groot handboek vegetarisch koken

 

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap. Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving Groot handboek vegetarisch koken

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariƫr kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!


ISBN
9789044749397
Pagina's
288
Verschenen
NUR
444
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Deltas/Chantecler