Boekhandel Douwes Den Haag

Eet je slim

Neurowetenschap en het effect van voeding op onze hersenen

Lisa Mosconi

Eet je slim

Eet je slim

Neurowetenschap en het effect van voeding op onze hersenen

Eet je slim

 

In ‘Eet je slim’ vertelt neurowetenschapper Lisa Mosconi, die al jaren onderzoek doet naar de effecten van voeding op de werking en conditie van onze hersenen, hoe je voedingspatroon invloed heeft op je cognitieve vermogens, zowel op de korte als op de lange termijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Eet je slim

In ‘Eet je slim’ vertelt neurowetenschapper Lisa Mosconi, die al jaren onderzoek doet naar de effecten van voeding op de werking en conditie van onze hersenen, hoe je voedingspatroon invloed heeft op je cognitieve vermogens, zowel op de korte als op de lange termijn. Zo heeft een tekort aan water direct effect op je concentratievermogen en kan gezond eten de kans op Alzheimer sterk verkleinen. Mosconi laat zien hoe onze hersenen werken en welke invloed voeding daarop heeft.
Eet je slim is een prikkelend en motiverend boek voor iedereen die zijn geheugen wil verbeteren en cognitieve achteruitgang wil voorkomen. Het boek bevat bovendien een test om uit te vinden hoe brein-proof jouw eetpatroon is, een stappenplan, handige lijstjes, praktische tips en 24 recepten om je hersenen in topconditie te krijgen én te houden.


ISBN
9789045032344
Pagina's
368
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren