Boekhandel Douwes Den Haag

Sous vide: Koken onder hoge druk

gevacumeerd koken onder druk

Thomas Keller & Jonathan Benno & Corey Lee & Sebastien Rouxel & Deborah Jones & Susie Heller & Michael Ruhlman & Amy Vogler

Sous vide: Koken onder hoge druk

Sous vide: Koken onder hoge druk

gevacumeerd koken onder druk

Sous vide: Koken onder hoge druk

 

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 39,99


Beschrijving Sous vide: Koken onder hoge druk

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


ISBN
9789045212364
Pagina's
304
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.

Culinair