Boekhandel Douwes Den Haag

Een restaurant runnen voor Dummies

Michael Garvey & Andrew G. Dismore & Heather Dismore

Een restaurant runnen voor Dummies

Een restaurant runnen voor Dummies

Een restaurant runnen voor Dummies

 

Velen dromen ervan om hun eigen restaurant te bezitten en te runnen, bijvoorbeeld omdat ze eigen baas willen zijn, omdat hun kookkunst altijd complimenten oogst of gewoon omdat ze van voedsel houden.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 29,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Een restaurant runnen voor Dummies

Velen dromen ervan om hun eigen restaurant te bezitten en te runnen, bijvoorbeeld omdat ze eigen baas willen zijn, omdat hun kookkunst altijd complimenten oogst of gewoon omdat ze van voedsel houden. Een restaurant runnen voor Dummies omvat alle aspecten voor aspirant-restaurateurs voor het opstarten van een restaurant. Van het opstellen van een businessplan en het vinden van financiering, tot het ontwerpen van een menukaart en de inrichting van het restaurant, je vindt hier alle adviezen die je nodig hebt om succesvol een restaurant te starten en te runnen.
Zelfs als je niets weet over koken of het runnen van een bedrijf, dan heb je misschien nog steeds een geweldig idee voor een restaurant. En dit handige boek laat je zien hoe je je droom werkelijkheid kunt maken. Als je al een restaurant hebt, maar je het succesvoller wilt maken, dan biedt dit boek je onovertroffen tips en adviezen om hongerige klanten binnen te halen. Van begin tot eind leer je alles wat je moet weten om te slagen.

Michael Garvey (New York, VS) is voormalig algemeen directeur en mede-eigenaar van een van Amerika's meest vermaarde en gerenommeerde visrestaurants, The Oyster Bar at Grand Central.
Heather Dismore (Marshall, VS) is professioneel auteur en werkte voor de restaurantketen Don Pablo's Mexican Kitchen, waarvoor ze zes restaurants opende in het midwesten van de VS. Zij werkte ook in een team dat een Italiaans/zeevruchtenrestaurant in Colorado opende.
Andrew G. Dismore (Marshall, VS) is een bekroonde professionele chef-kok.


ISBN
9789045356631
Pagina's
384
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren