Boekhandel Douwes Den Haag

Het bedrijf

de verkorte handleiding

Machiel Emmering

Het bedrijf

Het bedrijf

de verkorte handleiding

Het bedrijf

 

Ondernemers, managers en slimme medewerkers: iedereen is gebaat bij een goed inzicht in de werking van een bedrijf. Maar wie wil zich door dikke stapels marketing-, strategie- en managementliteratuur worstelen?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het bedrijf

Ondernemers, managers en slimme medewerkers: iedereen is gebaat bij een goed inzicht in de werking van een bedrijf. Maar wie wil zich door dikke stapels marketing-, strategie- en managementliteratuur worstelen? Machiel Emmering wist de essentie van bedrijfsvoering in een simpel en veelomvattend model te presenteren. Het rust op vier pijlers: doelen, werk, middelen en mensen. Zo krijg je op natuurlijke wijze inzicht in de organisatie als geheel en de samenhang tussen de onderdelen. Alle aspecten (onder meer strategie, marketing, financiën) vallen op hun logische plek. Tegelijk wordt duidelijk in welke levensfase van het bedrijf je waaraan prioriteit moet geven, en
hoe zaken die vaak misgaan opgelost kunnen worden. Emmerings model is zo tijdloos en krachtig dat het weleens de nieuwe standaard voor mba's en andere businessopleidingen zou kunnen worden.


ISBN
9789047008163
Pagina's
224
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Business
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren