Boekhandel Douwes Den Haag

Ongewoon goed vergaderen

want gewoon vergaderen werkt niet meer

Rob de Haas

Ongewoon goed vergaderen

Ongewoon goed vergaderen

want gewoon vergaderen werkt niet meer

Ongewoon goed vergaderen

 

Inclusief een set vergaderkaartenBijna een kwart van onze werktijd en 10 procent van ons budget gaat op aan vergaderen. En we zijn er nog slecht in ook: mensen bereiden zich niet voor, komen te laat of helemaal niet opdagen, doen nauwelijks een mond open en nemen geen heldere besluiten.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 32,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Ongewoon goed vergaderen

Inclusief een set vergaderkaarten

Bijna een kwart van onze werktijd en 10 procent van ons budget gaat op aan vergaderen. En we zijn er nog slecht in ook: mensen bereiden zich niet voor, komen te laat of helemaal niet opdagen, doen nauwelijks een mond open en nemen geen heldere besluiten. Zo zijn vergaderingen zonde van de tijd. Maar het kan anders. Trainer en coach Rob de Haas ontwikkelde 'Ongewoon Goed Vergaderen',
een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut. Houd het aantal deelnemers klein, verdeel verantwoordelijkheden en ontwerp de bespreking vooraf: met deze en andere principes kom je in minder tijd tot betere oplossingen en besluiten. Goede vergaderingen ontstaan niet zomaar, die moet je ontwerpen. Zo worden bijeenkomsten weer leuk en zinvol! Ongewoon Goed Vergaderen maakt dat vergaderen weer een inspirerend onderdeel van je werk wordt, in plaats van een blokkade.


ISBN
9789047008842
Pagina's
192
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Business
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren