Boekhandel Douwes Den Haag

Hallo wereld, hallo computer

Wat iedereen zou moeten weten over digitale technologie

Maurits Kaptein

Hallo wereld, hallo computer

Hallo wereld, hallo computer

Wat iedereen zou moeten weten over digitale technologie

Hallo wereld, hallo computer

 

Maurits Kaptein legt in ‘Hallo wereld, hallo computer’ haarfijn en in klare taal uit wat iedereen zou moeten weten over digitale technologie. Een manager die geen verstand heeft van financiën en zijn eigen balans niet kan lezen moet een MBA doen, krijgt een cursus of wordt ontslagen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Hallo wereld, hallo computer

Maurits Kaptein legt in ‘Hallo wereld, hallo computer’ haarfijn en in klare taal uit wat iedereen zou moeten weten over digitale technologie.
Een manager die geen verstand heeft van financiën en zijn eigen balans niet kan lezen moet een MBA doen, krijgt een cursus of wordt ontslagen. Maar als het om technologie, ICT, websites of apps gaat, kan hij het afdoen met ‘daar gaat ICT over’.
Dat is gek, want nog even en dan is elk bedrijf een techbedrijf en kan geen leider het zich nog veroorloven om de digitale technologie niet te begrijpen. Dat geldt trouwens ook voor marketeers, ondernemers en, nou ja, voor wie niet? Nog even en alles in je leven wordt door digitale technologie bestuurd – en jij begrijpt niet meer hoe de wereld in elkaar steekt.

Na het lezen van ‘Hallo wereld, hallo computer’ snap je de grondbeginselen van digitale technologie. Zo kunnen in de toekomst schandalen rond falende systemen, totaal mislukte ICT-trajecten of onnodig dure websites en apps voorkomen worden, maar kun je ook zelf de touwtjes stevig in handen houden als het gaat om beslissingen over het beschermen van je privacy en beveiliging van je bezit.


ISBN
9789047010401
Pagina's
272
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren