Boekhandel Douwes Den Haag

De ongeschreven regels

een praktische gids voor een succesvolle start van je carrière

Gorick Ng

De ongeschreven regels

De ongeschreven regels

een praktische gids voor een succesvolle start van je carrière

De ongeschreven regels

 

Eindelijk heb je een baan gevonden. Je wilt graag indruk maken en succesvol zijn in deze nieuwe rol, maar hoe? Je krijgt te maken met onuitgesproken verwachtingen waar je studie je niet op heeft voorbereid.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De ongeschreven regels

Eindelijk heb je een baan gevonden. Je wilt graag indruk maken en succesvol zijn in deze nieuwe rol, maar hoe? Je krijgt te maken met onuitgesproken verwachtingen waar je studie je niet op heeft voorbereid. Al snel voel je je overweldigd, onzeker en zelfs stuurloos. Je werk lijdt eronder en je maakt de verwachtingen niet waar. Gorick Ng maakte dit mee en ontrafelde gaandeweg de ongeschreven regels die ten grondslag liggen aan een succesvolle carrière. Hij deelt ze in dit boek in heldere korte teksten, met vele checklists en gesprekspunten. Hij biedt concrete stappen die je direct kunt toepassen voor kwesties als: Hoe stel ik prioriteiten? Hoe bouw ik relaties op als ik op afstand werk? Hoe vraag ik om hulp zonder incompetent of lui over te komen?
De ongeschreven regels behoedt je voor de meest voorkomende beginnersfouten en geeft je carrière een kickstart met adviezen en lessen van ervaren professionals.


ISBN
9789047015970
Pagina's
320
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie