Boekhandel Douwes Den Haag

Het Romeinse Rijk

kunst - architectuur - religie - samenleving - cultuur

Nigel Rodgers

Het Romeinse Rijk

Het Romeinse Rijk

kunst - architectuur - religie - samenleving - cultuur

Het Romeinse Rijk

 

* Een gezaghebbend en zeer toegankelijk boek over het leven van de Romeinen: over hun samenleving, kunst, mode en architectuur.* Schitterend geïllustreerd met meer dan 450 foto's, tekeningen, plattegronden, kaarten en diagrammen.* Gedetailleerde opengewerkte tekeningen van het Colosseum, het Pantheon en andere belangrijke bouwwerken geven een fascinerend beeld van de Romeinse architectuur en bouwtechnieken.* Maak kennis met het opwindende, avontuurlijke en soms schokkende bestaan van de Romeinen, van beruchte keizers als Caligula en Nero tot kleurrijke figuren als de veldheer Marcus Antonius en de dichten Ovidius.


Niet leverbaar

€ 12,50


Beschrijving Het Romeinse Rijk

* Een gezaghebbend en zeer toegankelijk boek over het leven van de Romeinen: over hun samenleving, kunst, mode en architectuur.

* Schitterend geïllustreerd met meer dan 450 foto's, tekeningen, plattegronden, kaarten en diagrammen.

* Gedetailleerde opengewerkte tekeningen van het Colosseum, het Pantheon en andere belangrijke bouwwerken geven een fascinerend beeld van de Romeinse architectuur en bouwtechnieken.

* Maak kennis met het opwindende, avontuurlijke en soms schokkende bestaan van de Romeinen, van beruchte keizers als Caligula en Nero tot kleurrijke figuren als de veldheer Marcus Antonius en de dichten Ovidius.


ISBN
9789048307487
Pagina's
256
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Geschiedenis
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren