Boekhandel Douwes Den Haag

Homemade Sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden

Chris Carter & James Peisker

Homemade Sausage

Homemade Sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden

Homemade Sausage

 

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs.



Niet leverbaar

€ 15,00

Niet leverbaar


Beschrijving Homemade Sausage

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.

In het boek vindt u:

stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken
klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen
de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken


ISBN
9789048315529
Pagina's
160
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Culinair