Boekhandel Douwes Den Haag

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Judith Fertig & Karen Adler

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

 

Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 7,99


Beschrijving Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.


ISBN
9789048316496
Pagina's
128
Verschenen
NUR
441
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Basis kookboeken