Boekhandel Douwes Den Haag

De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

De food top 100 van de redactie van FavorFlav

Marcus Polman

De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

De food top 100 van de redactie van FavorFlav

De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

 

Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereenHoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 31,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereen

Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken.

Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).

Hét boek dat alle andere kookboeken (eigenlijk!) overbodig maakt.

· Recepten van 100 ultieme klassiekers
· Met duidelijke tips & trics
· Voor de ervaren én minder ervaren thuiskok
· Van de redactie van FavorFlav.com


ISBN
9789048843978
Pagina's
260
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren