Boekhandel Douwes Den Haag

Wijze inzicht kaarten

Naomi Albrechts

Wijze inzicht kaarten

Wijze inzicht kaarten

Wijze inzicht kaarten

 

Het werken met de kaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De Wijze Inzichtkaarten zijn gebaseerd op de Wet van Aantrekking, wat inhoudt dat de kaarten die op tafel komen in overeenstemming zijn met wat je gedachten zijn en/of je energie is.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Wijze inzicht kaarten

Het werken met de kaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De Wijze Inzichtkaarten zijn gebaseerd op de Wet van Aantrekking, wat inhoudt dat de kaarten die op tafel komen in overeenstemming zijn met wat je gedachten zijn en/of je energie is. Je kan er geen fouten mee maken. Als we de hulp van het universum (de engelen en de gidsen) hard nodig hebben, is het soms moeilijk om de boodschappen duidelijk te begrijpen, omdat we blokkeren als we gespannen zijn.
Omdat deze kaarten een directe lijn vormen tussen jouw gidsen, je engelen en je zelf, omzeilen we de blokkades door het gebruik van de kaarten. In het bijbehorende boekje krijg je uitleg over het werken met deze kaarten en verschillende mogelijkheden om ze te leggen.


ISBN
9789055993352
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
GVMedia, Stichting

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren