Boekhandel Douwes Den Haag

De helende kracht van thee

Ann Vansteenkiste

De helende kracht van thee

De helende kracht van thee

De helende kracht van thee

 

Thee zetten en drinken veroorzaakt een soort blijdschap. Het is een dagelijks ritueel dat zorgt voor een ontspannend moment. Thee of een kruideninfusie is echter veel meer dan een dorstlesser of een deugddoend drankje na een zware werkdag.


Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De helende kracht van thee

Thee zetten en drinken veroorzaakt een soort blijdschap. Het is een dagelijks ritueel dat zorgt voor een ontspannend moment. Thee of een kruideninfusie is echter veel meer dan een dorstlesser of een deugddoend drankje na een zware werkdag. Met hun helende werking bieden kruiden en bloemen een ideale ondersteuning bij heel wat ziektes en aandoeningen. De lijst van kruiden met een heilzame werking is eindeloos lang: vlozaad als eetlustremmer of weegbree tegen hooikoorts, rozenbottel als ondersteuning bij borstvoeding of brandnetel om nagels en kraakbeen te versterken, karwij tegen bloedarmoede of hartgespan om de bloeddruk te verlagen, hoppebellen om nerveuze hartkloppingen te verminderen of goudsbloem om de immuniteit te verbeteren… Kies een kruid of verschillende kruiden en maak zelf een melange. Geniet en heel je zelf. De helende kracht van thee is een bijzonder rijk boek. Naast de weldoende recepten voor het lichaam, biedt het ook stof voor de geest. Het doet nadenken over de manier waarop we omgaan met ons lichaam, hoe we het voeden, en hoe we ons mentaal welbevinden kunnen versterken.

Ann Vansteenkiste is bekend als theesommelier. Ze geeft in de Benelux vele workshops, cursussen theeceremonie en lezingen. Ze is kind aan huis bij topchefs om hen te adviseren bij de samenstelling van hun theekaart.


ISBN
9789056156459
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sterck & De Vreese

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren