Boekhandel Douwes Den Haag

Walking Dead

17 - Vrees het ergste

Cliff Rathburn & Charlie Adlard & Robert Kirkman

17 - Vrees het ergste

Walking Dead

17 - Vrees het ergste

Walking Dead: 17 - Vrees het ergste

 

DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE!Walking Dead behoort al jaren tot een van de grootste stripsuccessen in Amerika. Ieder nieuw boek staat stevast in de top tien. Hollywood heeft het uitmuntende schrijfwerk van Robert Kirkman inmiddels ook ontdekt, want Walking Dead is nu wekelijks als serie op televisie te zien bij FOX.Over Walking Dead boek 17: Na hun bezoek aan Hilltop keren Rick, Glenn, Michonne, Carl en enkele anderen weer terug naar Alexandria.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Walking Dead: 17 - Vrees het ergste

DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE!

Walking Dead behoort al jaren tot een van de grootste stripsuccessen in Amerika. Ieder nieuw boek staat stevast in de top tien. Hollywood heeft het uitmuntende schrijfwerk van Robert Kirkman inmiddels ook ontdekt, want Walking Dead is nu wekelijks als serie op televisie te zien bij FOX.

Over Walking Dead boek 17: Na hun bezoek aan Hilltop keren Rick, Glenn, Michonne, Carl en enkele anderen weer terug naar Alexandria. Onderweg komen ze de mannen van de gevreesde Negan tegen. Rick reageert instinctief en geeft een duidelijke boodschap af aan de vijand: de mensen van Alexandria geven zich niet zomaar gewonnen en zullen zich blijven verzetten. Het antwoord van Negan laat niet lang op zich wachten


ISBN
9789058858634
Pagina's
144
Verschenen
Serie
Walking Dead
NUR
363
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
SWP Producties B.V.

Realistische strips voor volwassenen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren