Boekhandel Douwes Den Haag

Focussen en je dromen

laat je lichaam je dromen interpreteren

E. Gendlin

Focussen en je dromen

Focussen en je dromen

laat je lichaam je dromen interpreteren

Focussen en je dromen

 

De hier beschreven methode om dromen te interpreteren is gebaseerd op de techniek van het focussen: een psychologisch veranderingsproces dat bereikt wordt door te luisteren naar gevoelens die diep in het lichaam merkbaar zijn, maar waarvoor geen woorden bestaan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,60

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Focussen en je dromen

De hier beschreven methode om dromen te interpreteren is gebaseerd op de techniek van het focussen: een psychologisch veranderingsproces dat bereikt wordt door te luisteren naar gevoelens die diep in het lichaam merkbaar zijn, maar waarvoor geen woorden bestaan. Deze techniek is bij uitstek geschikt om dromen te interpreteren, omdat aandacht wordt besteed aan de vage, vluchtige gevoelens die dromen doorgaans achterlaten. De lichamelijke reactie van de dromer op vragen naar de betekenis van de droom wordt als belangrijkste toetssteen voor de droomduiding beschouwd - een toetssteen die dus bij de dromer zelf ligt en die in wezen onafhankelijk is van enige bestaande theorie.
Focussen en werken met dromen door focussen is door iedereen te leren. Dit boek leidt de lezer aan de hand van duidelijke voorbeelden stap voor stap door dit leerproces. Eugene Gendlin heeft het direct vanuit zijn ervaring in zijn jarenlange praktijk geschreven; de voorbeelden zijn levendig en het vraag-en-antwoordspel levert even verrassende als overtuigende wendingen bij het duiden op. De theoretische beschouwingen zijn apart in een appendix opgenomen, omdat die geen voorwaarde zijn om de methode te kunnen volgen.


ISBN
9789060206454
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Toorts B.V., Uitgeverij, De

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren