Boekhandel Douwes Den Haag

Wild en bijster land

planken wambuis

Paul Abels & Machiel Bosch & Adinda Crans & Martien Frijns

Wild en bijster land

Wild en bijster land

planken wambuis

Wild en bijster land

 

Wildernis bestaat niet meer in Nederland. Hoe hard we ook zoeken naar ongerepte natuur, overal zijn de sporen van menselijk ingrijpen zichtbaar. In dit boek zwerven we rond door Planken Wambuis, een ruig gebied op de Veluwe waar de tekenen van menselijke aanwezigheid verder weg zijn dan elders.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 29,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Wild en bijster land

Wildernis bestaat niet meer in Nederland. Hoe hard we ook zoeken naar ongerepte natuur, overal zijn de sporen van menselijk ingrijpen zichtbaar. In dit boek zwerven we rond door Planken Wambuis, een ruig gebied op de Veluwe waar de tekenen van menselijke aanwezigheid verder weg zijn dan elders. Wat kan de geschiedenis van zo'n gebied ons leren over de waarde van de natuur en de verantwoordelijkheden van de mens? Daarover gaat Wild en bijster land.


'Het is echt een bladerboek en zelfs als je nog nooit op Planken Wambuis geweest bent, en in een verre uithoek van ons land woont, dan denk je, goh, ik moet er toch een keer heen gaan. Én het gaat nog over veel meer dan Planken Wambuis. Het gaat over natuur in Nederland.'

'Prachtig vormgegeven met fantastische illustraties. Een echt kijk-, blader en leesboek.
Jean-Pierre Geelen, jurylid van de Jan Wolkersprijs 2014 tijdens de bekendmaking van de vijf genomineerden in de uitzending van Vroege Vogels, 7 september 2014.


ISBN
9789072603982
Pagina's
432
Verschenen
NUR
410
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
AFdH Uitgevers

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren