Boekhandel Douwes Den Haag

Wetten van het Universum

een Engel op aarde worden

M.E.W. van Waveren

Wetten van het Universum

Wetten van het Universum

een Engel op aarde worden

Wetten van het Universum

 

Marga van Waveren heeft samen met haar Gidsen dit boek met kaarten tot stand laten komen. Het boek bied je aan om het leven gemakkelijker te ervaren en minder pijn en meer vreugde toe te laten. Volgens het E5 model wordt uitgelegd hoe jouw leven stap voor stap mag veranderen, met behulp van Gidsen, die altijd voor je klaarstaan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 47,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Wetten van het Universum

Marga van Waveren heeft samen met haar Gidsen dit boek met kaarten tot stand laten komen. Het boek bied je aan om het leven gemakkelijker te ervaren en minder pijn en meer vreugde toe te laten.

Volgens het E5 model wordt uitgelegd hoe jouw leven stap voor stap mag veranderen, met behulp van Gidsen, die altijd voor je klaarstaan. Via het E5 (5 Fasen door Engelen geschreven) - model ontdek je de weg om een Engel op aarde te worden.

Vanuit de Hemel is de zoektocht van mensen, om het leven op aarde te bevatten, gezien. Leven vanuit je ziel wordt aan je verteld en zo ervaar je de essentie van het leven in haar werkelijkheid. De gechannelde tekst in het boek, samen met de kaarten, maken je stap voor stap bewust van de liefdevolle kerneigenschappen van je ziel, je lichaam en je geest.

Er zijn stap voor stap Vijf Fasen te doorlopen. Je hoeft alleen de energie maar te ontvangen en de Engelen zullen je lichaam vullen met positiviteit.


ISBN
9789081072519
Pagina's
196
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Migora

Esoterie




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren