de praktijk van het drogen van vruchten, groenten, kruiden en vlees. met originele recepten
de praktijk van het drogen van vruchten, groenten, kruiden en vlees. met originele recepten
"Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen weinig plaats in en vergen hierbij geen enkele energie.
Niet leverbaar
"Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen.
Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen weinig plaats in en vergen hierbij geen enkele energie.
In dit boek wordt u duidelijk uitgelegd op welke manier u kan drogen en wat u kan drogen.
U vindt ook talrijke recepten voor heerlijke maaltijden met gedroogde waren.
Niets is zo eenvoudig als drogen !