Boekhandel Douwes Den Haag

Van CVS naar stralend gezond

hernieuw je leven in vijf stappen

Carine Tortelboom

Van CVS naar stralend gezond

Van CVS naar stralend gezond

hernieuw je leven in vijf stappen

Van CVS naar stralend gezond

 

Als ervaringsdeskundige beschrijft Carine Tortelboom in dit boek haar verhaal. Alles onthullend, van de fysieke aftakeling en alle gevolgen daarvan in haar leven, tot aan de emotionele rollercoaster die ze doormaakte.


Niet leverbaar

€ 24,90

Niet leverbaar


Beschrijving Van CVS naar stralend gezond

Als ervaringsdeskundige beschrijft Carine Tortelboom in dit boek haar verhaal. Alles onthullend, van de fysieke aftakeling en alle gevolgen daarvan in haar leven, tot aan de emotionele rollercoaster die ze doormaakte. Elke CVS-patiënt zal zich hierin herkennen en erkend voelen. 'Eindelijk iemand die mij begrijpt, die hetzelfde heeft meegemaakt.'

Maar dit boek is veel meer dan het relaas van een vrouw die jarenlang ziek was en zich aan elke strohalm vastklampte om te genezen. Het boek geeft ook vele praktische inzichten in factoren die invloed hebben op CVS. Hoe kun je met voeding bijvoorbeeld je ziekteproces verbeteren, wat is het effect van stress op CVS, en hoe kun je stress in je leven verminderen? Carine verdiepte zich in al die factoren en filterde er dé informatie uit die voor CVS-patiënten en hun omgeving nuttig is. Zo hoef je niet zelf al die literatuur door te werken.

Waar het boek uniek in is, is de spirituele kijk op het ziektebeeld CVS. In het boek worden vijf stappen beschreven om jezelf beter te leren kennen én om je leven aan de hand daarvan te verbeteren, of 'hernieuwen' zoals Carine het zelf noemt.

Deze vijf stappen geven een lichte toon aan het boek. Je krijgt er energie van om te lezen, ze bieden de hoop dat ook jij in staat bent om van CVS-patiënt stralend gezond te kunnen worden. In het boek staan diverse oefeningen, die plezierig zijn om te doen en je toekomstperspectief bieden.

Tot slot nog een waarschuwing: dit is een boek voor mensen die hun leven op een positieve manier ten goede willen veranderen. Als jij overtuigd bent dat het onmogelijk is om uit je huidige situatie (comfortzone) of slachtofferrol te komen, zal dit boek een hele kluif zijn. Maar misschien moet je het juist dan lezen!

Elke verandering begint door een beslissing te nemen. Neem nu de beslissing om dit boek te lezen. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.


ISBN
9789082408300
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlanten BVBA

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren