Boekhandel Douwes Den Haag

1001 verhalen

Inspiratie voor een gezond lichaam

Geert Wels

1001 verhalen

1001 verhalen

Inspiratie voor een gezond lichaam

1001 verhalen

 

INSPIRATIE VOOR EEN GEZOND LICHAAM In essentie is het eenvoudig om je lichaam gezond te houden: eet de juiste voedingsstoffen in functie van je verbruik, drink voldoende water, zorg dagelijks voor lichaamsbeweging en rust.


Leverbaar

€ 21,95

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving 1001 verhalen

INSPIRATIE VOOR EEN GEZOND LICHAAM
In essentie is het eenvoudig om je lichaam gezond te houden: eet de juiste voedingsstoffen in functie van je verbruik, drink voldoende water, zorg dagelijks voor lichaamsbeweging en rust. Daarmee ben je al flink gewapend tegen de fysieke en mentale stress van iedere dag en heb je 70% kans op een leven zonder ernstige ziektes of chronische aandoeningen.
Maar vooral: je geniet méér! Dankzij een goed functionerend lichaam straal je krachtige energie uit. Zelfs je intuïtie werkt dan beter: je zesde zintuig!
Deze verhalen bevatten tips om je lichaam optimaal te onderhouden en je immuniteit te versterken. En ook: wat doe je bij gewichtsproblemen, diabetes, stress, burn-out of depressie ? De verhalen steken een hart onder de riem van coaches die anderen begeleiden naar een gezonder leven. In dit tijdperk is preventie eigenlijk een taak van iedereen. Dat begint met een goed inzicht. Niet alleen het lichaam krijgt hier aandacht: ook de mindset wordt gevoed! De oprechte wens is dat je enkele simpele gewoontes ontdekt die je vervolgens dagelijks toepast. Inspireer anderen om ook gezonder te leven. Met meer geluk en voorspoed als cadeau. Pay it forward!
“Weten is niet genoeg, je moet het toepassen.” Leonardo Da Vinci


ISBN
9789082681093
Pagina's
272
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pumbo.nl B.V.

Verhalenbundels