Boekhandel Douwes Den Haag

Zilveren Maan

Monique van Rossum & Annie Meussen

Zilveren Maan

Zilveren Maan

Zilveren Maan

 

Annabel is een natuurkind en gaat er veel op uit. Vaak samen met haar vriend Bas. Oma geeft haar de bijnaam Zilveren Maan, nadat ze achtervolgd is door een vlinder. Door haar nieuwsgierigheid doet ze allerlei ont-dekkingen, zoals over de natuur en over zichzelf.


Niet leverbaar

€ 12,95

Niet leverbaar


Beschrijving Zilveren Maan

Annabel is een natuurkind en gaat er veel op uit. Vaak samen met haar vriend Bas.
Oma geeft haar de bijnaam Zilveren Maan, nadat ze achtervolgd is door een vlinder.
Door haar nieuwsgierigheid doet ze allerlei ont-dekkingen, zoals over de natuur en over zichzelf. De grootste ontdekking is die van de draak en de schat.

Monique van Rossum (1965) las als kind al veel boeken en ging graag de natuur in. Door haar werk levert ze later o.a. een bijdrage aan natuurplannen en -educatie. Daarnaast verdiept ze zich graag in de menselijke natuur en in de diversiteit aan culturen en levensbeschouwingen. In het schrijven van boeken wil ze deze interesses samen laten komen.
Annie Meussen (1949) was in haar jeugd al beeldend bezig met potlood en papier. Haar eerste opdracht als illustrator was voor Natuurmonumenten, daarna volgden er nog vele. Ze maakt illustraties voor natuur- en prenten-boeken, kalenders en kaarten en ze is ook beeldend kunstenaar.


ISBN
9789082729207
Pagina's
48
Verschenen
NUR
277
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Monique van Rossum

Verhalen en sprookjes
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren