Boekhandel Douwes Den Haag

De sprookjeskaravaan

Harry Grosveld & Joan Brons

De sprookjeskaravaan

De sprookjeskaravaan

De sprookjeskaravaan

 

“En ze leefden nog lang en gelukkig” Zo eindigen de meeste sprookjes. Maar ook voor sprookjesfiguren gaat het leven met zijn ups en downs. In dit (voor)leesboek komen ze elkaar tegen. Voor het eerst.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 14,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De sprookjeskaravaan

“En ze leefden nog lang en gelukkig” Zo eindigen de meeste sprookjes. Maar ook voor sprookjesfiguren gaat het leven met zijn ups en downs.
In dit (voor)leesboek komen ze elkaar tegen. Voor het eerst. Ze kennen en weten niets van elkaar. Vertellen daarom hun wereldberoemde avonturen en beleven samen op weg naar Blauwbaard weer een heel nieuw.
Deze Blauwbaard is een sprookjesfiguur van een heel ander kaliber. Hij heeft weer eens een meisje geroofd en meegenomen naar zijn kasteel. Niemand houdt deze engerd tegen. Daarom besluit Flip, een muis, het zelf te doen. Op zijn lange en gevaarlijke weg naar het kasteel komt hij de sprookjesfiguren tegen.
Onder hen een kat en een uil. Dat zijn beesten die het liefst muizen eten. Toch willen zij allemaal Flip helpen en sluiten zich bij hem aan. Zo ontstaat “De Sprookjeskaravaan” richting kasteel Blauwbaard.


ISBN
9789087597955
Pagina's
135
Verschenen
NUR
277
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
U2pi BV

Verhalen en sprookjes
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren