Boekhandel Douwes Den Haag

Stylish Astrid

how to create the Astrid Bryan look

Astrid Bryan

Stylish Astrid

Stylish Astrid

how to create the Astrid Bryan look

Stylish Astrid

 

Astrid Bryan is een icoon. Niet alleen omdat ze mondig, grappig en helemaal zichzelf is, maar ook door haar grote knowhow op vlak van fashion en beauty. Vele vrouwen (en mannen) kijken naar haar op omdat ze erin slaagt om op elke gelegenheid te stralen, of ze nu naar een belangrijke modeshow gaat of thuis ligt te chillen aan het zwembad.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Stylish Astrid

Astrid Bryan is een icoon. Niet alleen omdat ze mondig, grappig en helemaal zichzelf is, maar ook door haar grote knowhow op vlak van fashion en beauty. Vele vrouwen (en mannen) kijken naar haar op omdat ze erin slaagt om op elke gelegenheid te stralen, of ze nu naar een belangrijke modeshow gaat of thuis ligt te chillen aan het zwembad. Hoe doet ze dat elke keer weer?

In dit boek geeft ze haar geheimen prijs: voor elke gelegenheid toont ze ons drie perfect aangepaste looks en hoe je die zelf kan creëeren. Moet je naar een feestje? Aan de hand van mooie foto's legt Astrid ons uit hoe je een stralende huid en opvallende ogen krijgt, maar ook een geweldig kapsel en dito outfit. Een dagje naar het strand? Door Astrid flaneer je met veel zelfvertrouwen langs de dijk.

Kortom, vanaf nu kan je er net als Astrid altijd fan-tas-tisch uitzien. Met duidelijke how-to's voor make-up & haar, maar ook veel uitleg over 'de basis': welke kledingstukken moet je sowieso in je kast hebben hangen? Wat zijn de tips & tricks voor een gezonde huid?


ISBN
9789089314079
Pagina's
360
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Agora, Uitgeverscentrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren