Boekhandel Douwes Den Haag

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding

Bruno Doucet

Wild

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding

Wild

 

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht.


Niet leverbaar

€ 49,50

Niet leverbaar


Beschrijving Wild

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding.

Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.


ISBN
9789089897985
Pagina's
384
Verschenen
NUR
441
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Basis kookboeken