Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe gewoon Bijzonder is

Moospoos gedichten & gedachten flarden

Monique Goemans

Hoe gewoon Bijzonder is

Hoe gewoon Bijzonder is

Moospoos gedichten & gedachten flarden

Hoe gewoon Bijzonder is

 

Hoe gewoon Bijzonder isEen gedichtenbundel over de ervaringen en belevingen van Monique Goemans na het plotselinge overlijden van haar middelste 8-jarige zoon Mischa. Het boek gaat over leven en sterven en dat je geen keus hebt in wat je overkomt, enkel alleen in hoe je omgaat met dat wat zich op je levenspad voordoet.Het proberen opnieuw vorm te geven aan de liefde die eeuwig voortleeft, maar niet meer tastbaar is en het verdriet en de onmacht wat dit oproept.Het vast willen houden van de herinnering aan hem en het los moeten laten van zijn lichamelijke aanwezigheid en de vrede of de strijd die dat met zich meebrengt.Want wie snaptdat gewoon bijzonder isHeeft opgemerkthoe bijzonder gewoon isWant als gewoon niet meer isIs al wat was bijzonder----Monique Goemans schrijft en illustreert onder de naam Moospoos over levensthema's zoals vriendschap, liefde, verwondering en verdriet.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Hoe gewoon Bijzonder is

Hoe gewoon Bijzonder is

Een gedichtenbundel over de ervaringen en belevingen van Monique Goemans na het plotselinge overlijden van haar middelste 8-jarige zoon Mischa.

Het boek gaat over leven en sterven en dat je geen keus hebt in wat je overkomt, enkel alleen in hoe je omgaat met dat wat zich op je levenspad voordoet.
Het proberen opnieuw vorm te geven aan de liefde die eeuwig voortleeft, maar niet meer tastbaar is en het verdriet en de onmacht wat dit oproept.

Het vast willen houden van de herinnering aan hem en het los moeten laten van zijn lichamelijke aanwezigheid en de vrede of de strijd die dat met zich meebrengt.

Want wie snapt
dat gewoon bijzonder is
Heeft opgemerkt
hoe bijzonder gewoon is
Want als gewoon niet meer is
Is al wat was bijzonder

----

Monique Goemans schrijft en illustreert onder de naam Moospoos over levensthema's zoals vriendschap, liefde, verwondering en verdriet. De eenvoud waarmee ze de kern van hart en hoofdzaken pakt, kenmerkt haar werk.


ISBN
9789090301501
Pagina's
72
Verschenen
NUR
306
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Monique Goemans

Poëzie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren